Om ossProfilbyrån Olsson & Co

olssonoco

Guestify ingår i familjen Olsson. Det betyder inte bara att vi har ytterligare stor och bred erfarenhet i ryggen utan också ett stort antal härliga kollegor som arbetar med att synliggöra sina kunders varumärken – dygnet runt.

Olsson & Co hjälper till med att effektivt synliggöra ert varumärke. Olsson & Co:s koncept bygger på att ta ett helhetsgrepp om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder. Genom att använda Olsson & Co när du behöver synas så får du tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.

Att beställa trycksaker, profilkläder och produktmedia är inte svårt. Men det krävs kunskap och erfarenhet för att kunna utnyttja alla möjligheter och undvika de problem som kan uppstå.

Olsson & Co har mångårig erfarenhet av all slags trycksaksproduktion – allt från enstaka visitkort till tidningsproduktioner i miljonupplagor. Det gör att Olssson & Co kan fungera som rådgivare och kvalitetsgarant genom hela produktionsprocessen – från idé till distribuerad trycksak.

Olsson & Co arbetar på samma sätt som Guestify och utgår alltid från sina uppdragsgivares behov och varumärkesstrategier. Tillsammans hittar vi sedan de produkter som bäst uppfyller de uppsatta kommunikationsmålen vid varje enskilt tillfälle.

www.olssonoco.se

Ring mig
close slider

    Ange ditt telefonnummer,
    så ringer vi upp!