Om ossLager- och logistikpartner

Guestify arbetar med helhetslösningar på flera sätt. Att ha en vara eller produkt i lager kan både möjliggöra snabba leveranser, vara ekonomiskt men också miljövänligt.

Utöver vårt eget lager så tillhandahåller vi också en service för de kunder som vill frigöra tid och undvika eventuellt huvudbry. Denna service innebär att vi tar ansvar för hela lager- och logistikfunktionen på uppdrag av kunden och skapar lösningar som är helt anpassade för kundens unika behov.

Vi kan erbjuda en komplett lager- och distributionslösning. Utifrån denna servar vi kunder (och deras gäster) i hela Norden och kan på detta sätt både kvalitetssäkra snabba leveranser och arbeta på ett miljövänligt sätt.

Vårt utbud av lager- och logistiktjänster omfattar distribution, paketering och sortering samt lagerhotell för mindre och medelstora företag. Vi bistår med leveranser och utskick med bud, post eller annan lämplig fraktlösning.

Kort och gott, Guestify erbjuder enkla, effektiva och miljövänliga lösningar som skall bidra till att kunder kan ha mer tid och fokus på det som är viktigt – våra gemensamma gäster!

Ring mig
close slider

    Ange ditt telefonnummer,
    så ringer vi upp!