Rådgivare eller idégivare

Guestify har mångårig erfarenhet, av att driva, äga, utveckla och leverera till hotell- och turistföretag, det ger oss en plattform för att kvalificera oss som erfarna rådgivare. Det gjorde det också enkelt och naturligt för oss att skapa Guestify genom insikten att ”en nöjd gäst”, guest + satisfy = Guestify är vår mission.

”Passion for guests”, handlar både om att ha insikt om gästens värderingar, behov och förekomma för att leverera bra gästupplevelser varje dag. Trender kommer och går men funktion består, en gammal sanning för vissa trender är viktiga både i nutid och framtid – exempelvis miljöaspekten som är en ledstjärna för många idag.

Guestify erbjuder alltid hjälp och goda råd men för att göra det enklare har vi också paketerat detta i form av två tjänstepaket ;

Upplysning

Guestify gör en revision av nuvarande utbud av gästprodukter, hotellrum och övriga gästutrymmen. Tillsammans med ansvarig personal går vi igenom inköp, leverantörer, utrustning och försöker identifiera förbättringar utifrån ert hotell- eller anläggnings koncept och ert bolags värderingar. Detta sammanställs och levereras i form av en dokumentation som vi kallar för PFYG (Passion For Your Guests).     

Nystart

Guestify bistår som idégivare i anslutning till etablering av nya hotell och turist-anläggningar, detta för att hjälpa er med att förstärka koncept och varumärke genom maximala gästupplevelser avseende de delar vi kan bidra med. Vi arbetar också fram en lösning för leveranser, lager och logistik som passar era behov och som gör att ni kan vara trygga med snabba leveranser av rätt produkter.

Guestify erbjuder en enkla, effektiva lösningar med miljö i fokus och vill bidra till att kunder kan ha mer tid och fokus på det som är viktigt – våra gemensamma gäster!

Lager- och logistikpartner

Guestify arbetar med helhetslösningar på flera sätt. Att ha en vara eller produkt i lager kan både möjliggöra snabba leveranser, vara ekonomiskt men också miljövänligt.

Utöver vårt eget lager så tillhandahåller vi också en service för de kunder som vill frigöra tid och undvika eventuellt huvudbry. Denna service innebär att vi tar ansvar för hela lager- och logistikfunktionen på uppdrag av kunden och skapar lösningar som är helt anpassade för kundens unika behov.

Vi kan erbjuda en komplett lager- och distributionslösning. Utifrån denna servar vi kunder (och deras gäster) i hela Norden och kan på detta sätt både kvalitetssäkra snabba leveranser och arbeta på ett miljövänligt sätt.

Vårt utbud av lager- och logistiktjänster omfattar distribution, paketering och sortering samt lagerhotell för mindre och medelstora företag. Vi bistår med leveranser och utskick med bud, post eller annan lämplig fraktlösning.

Kort och gott, Guestify erbjuder enkla, effektiva och miljövänliga lösningar som skall bidra till att kunder kan ha mer tid och fokus på det som är viktigt – våra gemensamma gäster!

En del av Olsson & Co

Guestify ingår i familjen Olsson. Det betyder inte bara att vi har ytterligare stor och bred erfarenhet i ryggen utan också ett stort antal härliga kollegor som arbetar med att synliggöra sina kunders varumärken – dygnet runt.

Olsson & Co hjälper till med att effektivt synliggöra ert varumärke. Olsson & Co:s koncept bygger på att ta ett helhetsgrepp om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder. Genom att använda Olsson & Co när du behöver synas så får du tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.

Ring mig
close slider

    Ange ditt telefonnummer,
    så ringer vi upp!