NyheterPressmeddelande, 2016-05-23

 

PRESSMEDDELANDE                                                                                                                   Göteborg 2016-05-23

 

Guestify ska bli bäst i Skandinavien på komfort- och gästprodukter till hotell och turistanläggningar

Nu startar bolaget Guestify som erbjuder gäst- och komfortprodukter till hotell och turistindustrin. Bolaget är grundat av Olsson & Co, som har ett heltäckande utbud av trycksaker, profilkläder, expomaterial och produktmedia, och vd Per Hemberg, som varit i branschen i 30 år. Bolaget ska växa med nytänkande, kvalitet och kundfokus och målet är tydligt – bli bäst i Skandinavien.

Beskrivning: Macintosh HD:Users:anders:Desktop:KUNDER:olsson&co:2016:guestify:pm:guestify-pressbild_liten.jpg – Vi ska tillföra energi i den här branschen och visa att komfortprodukter kan förändra hela upplevelsen av en hotellvistelse. Vi som startat Guestify kommer från olika världar och vi kommer att ta det bästa från dessa och krydda det med glädje och passion. Vi ska erbjuda en helhet och en energi som branschen aldrig tidigare sett, säger Tomas Olsson, medgrundare av Guestify och grundare av Olsson & Co för snart nio år sedan.

Guestify kommer att inrikta sig på hotell och turistföretag i Skandinavien och erbjuda alla typer av hotell, gäst- och komfortprodukter som alltid är genomtänkta och kundanpassade för att gästen ska få en vistelse utöver det vanliga.

– Det viktiga är att man väljer rätt produkter för hela sin verksamhet och sitt varumärke så att det avspeglar hur man vill att gästerna ska uppleva sin vistelse. Oavsett standard så är det viktigt att man håller fast vid sitt koncept så att kunden får den upplevelse som de förväntar sig. Om man driver ett femstjärnigt hotell i centrala Stockholm så måste hela upplevelsen andas det, säger Per Hemberg, medgrundare och vd på Guestify.

En gemensam övertygelse och värdegrund för både Olsson & Co och Per Hemberg är ett mycket tydligt personligt kundfokus. Det tillsammans med att de har olika bakgrund där Per har en stor kunskap om branschen, produkterna och kunderna och Olsson & Co har inköpskanaler, logistik och organisation kommer göra att detta blir något helt nytt för branschen.

– Guestify ska bli energiinjektion som jag vet att branschen behöver. Det här ska bli fantastiskt roligt och är ett naturligt steg i utvecklingen av Olsson & Co också, säger Tomas Olsson.

Exempel på Guestifys komfortprodukter är exempelvis: minibarer, strykcenter, safe, vattenkokare, badrumsbeslag, hårtorkar, kuddar, täcken, madrasskydd, 
badrockar, frotté, sängkjolar, shampoo, balsam, bodylotion, tvål, vanity kit, tofflor, resårsängar, extrasängar, bäddmadrasser, papperskorgar, bagagevagnar, städvagnar med mera.

För ytterligare information kontakta:

Per Hemberg, vd, grundare av Guestify, tfn +46 (0)72 397 87 91
Tomas Olsson, grundare av Guestify, tfn +46 (0)70 867 62 00
Bilder för fri publicering, Anders Ekhammar, tfn +46 (0)70 746 25 79, www.guestify.se

Guestify är ett delägt dotterbolag till Olsson & Co som med energi, engagemang och glädje effektivt samordnar all företagsprofilering med fokus på trycksaker, produktmedia och profilkläder. Olsson & Co arbetar med att stärka sina kunders varumärken med
 produkter och tjänster av hög kvalitet. Idag har bolaget kontor i Göteborg, Karlstad, Linköping, Stockholm och Oslo. Olsson & Co startade sin verksamhet 2007 och sysselsätter idag 18 personer, och har en omsättning på 68 miljoner kronor (2015).
Ring mig
close slider

    Ange ditt telefonnummer,
    så ringer vi upp!