Vår affärsidé

En tvål kan vara skillnaden mellan en dålig upplevelse och ren njutning.
Ungefär så kan man sammanfatta vår affärsidé. Vi tänker konstant på hur vi kan hjälpa gäster att trivas extra bra. Så pass bra att den goda upplevelsen fortsätter även sedan de checkat ut.

Guest + satisfy = Guestify

Vår passion och vår styrka är att förstå våra kunder och deras behov för att sedan ta fram lösningar som passar förutsättningarna. Att skapa rätt inramning, förenkla livet och öka bekvämligheten, oavsett om det handlar om ett tvåstjärnigt eller femstjärnigt hotell, en kursgård eller en stugby.

Utveckla ditt varumärke

När du formulerar ditt erbjudande är det viktigt att börja i rätt ända. Den ändan tycker vi är gästperspektivet. Du vet säkert redan vad dina gäster uppskattar mest. Den positiva gästupplevelsen kan vi hjälpa till att förstärka.

Hur gör vi saker annorlunda?

Vår stora erfarenhet av logistik, affärssystem, flöden och lager gör att du kan räkna med en oöverträffad leveranssäkerhet. Men det viktigaste av allt är kanske ändå att vi vet vilket jobb som måste göras och vi gör det med glädje och passion.

Vi säljer inte produkter, vi säljer delar av en upplevelse.

Badrum

Badrummet är inte bara ett funktionellt rum. Det är också en plats för att göra ett själsligt avbrott. Antingen för att få ny energi eller för att starta en nedvarvning. Oavsett vilket kan du bidra till att förstärka gästens egenstund med rätt inredningsdetaljer och rätt produkter i badrummet.

Gästprodukter

Har du tänkt på att tvålen och schampot talar till de flesta av våra sinnen? Känslan mot huden, doften, utseendet på förpackningen. Vi har valt ut  produkter som täcker in de flesta preferenserna och inriktningarna. Det är sant att det är de små detaljerna som gör det.

Hotellrum

Att gästen kan hänga upp sina kläder på en ordentlig galge eller stuva undan bagaget på en rejäl väskbänk är en del av välkomnandet. Att bekvämlighetsfunktionerna i övrigt fungerar är A och O. Men varför inte ta steget längre och göra avtryck med genomtänkta lösningar?

Spa-produkter

Välbefinnande kan vara något så enkelt som ett par bekväma tofflor på fötterna, och en skön badrock att svepa in sig i. Skaffa dig en fördel med de skönaste badrockarna, de bekvämaste tofflorna och de mest välgörande hudvårdsprodukterna.

Sängar

Natten är dagens moder. Att sova gott är därför det bästa receptet på en lyckad dag. Det gäller även om man spenderar natten i en extrasäng. Vi levererar sängar från de erkänt bästa tillverkarna men framför allt, vi levererar komfort för alla sovstilar.

Textilier

En fantastisk säng står sig slätt utan sällskap av lika fantastiska kuddar och täcken. Vilken tur då att vi har det i vårt sortiment. Tillsammans med andra skydds- och komforttextilier för en behaglig vistelse

Vi tycker att Guestify har både bredd och specialistkompetens som passar vår verksamhet. Det gäller att kunna hitta både speciallösningar, och klara av större volymer. Viktigt för oss är också den personliga och höga servicenivån.

Eric Johansson, VD Sundbyholms Slott

För våra hotell så levererar Guestify de produkter med den kvalité som vi efterfrågar. Även i de fall vi söker efter unika enheter så möter vi ett stort tillmötesgående vilket betyder mycket för oss.

Lars-Olof Oskarsson, VD Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa och Hotel Eggers
Ring mig
close slider

    Ange ditt telefonnummer,
    så ringer vi upp!