Guest + satisfy = Guestify

Guestify är en kvalitetsleverantör av speciellt utvalda hotellprodukter. Tillsammans med rådgivning och specialtjänster inom varumärkesprofilering, lager och logistik hjälper vi hotell- och turistnäringen att skapa bättre upplevelser för gäster över hela Norden.

Rådgivare eller idégivare

Guestify har mångårig erfarenhet, av att driva, äga, utveckla och leverera till hotell- och turistföretag, det ger oss en plattform för att kvalificera oss som erfarna rådgivare.

Läs mer

Lager- och logistikpartner

Guestify arbetar med helhetslösningar på flera sätt. Att ha en vara eller produkt i lager kan både möjliggöra snabba leveranser, vara ekonomiskt men också miljövänligt.

Läs mer

Synliggör ert varumärke

Guestify är en del av Olsson & Co. Deras koncept bygger på att ta ett helhetsgrepp om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder.

Läs mer

Personerna bakom Guestify

Vi som startat Guestify har ett gemensamt mål men flera olika infallsvinklar.

Tillsammans med våra egna säljare bildar vi en stark och fullt fokuserad enhet. Vår stora erfarenhet av logistik, affärssystem, flöden och lager gör att du kan räkna med en oöverträffad leveranssäkerhet.

Men det viktigaste av allt är kanske ändå att vi vet vilket jobb som måste göras och vi gör det med genuin glädje och passion.

Per Hemberg kommer från ”insidan” och har jobbat med hotellprodukter i 30 år och har även varit delägare i ett hotell nästan lika länge. Tack vare sitt stora nätverk runt om i världen är han expert på att ta fram passande lösningar.

Martin Essunger har lång erfarenhet av att driva destinationsverksamheter och vet vad som krävs för att attrahera och behålla nöjda gäster samt utveckla koncept och varumärken inom upplevelseindustrin.

Tomas Olsson har under lång tid jobbat med mer allmänt varumärkesstärkande produkter.